Terug

Sport- en bewegingsleider

Welkom!

Docenten van de Utrechtse Sportacademie heten je alvast van harte welkom bij MBO Utrecht. Check onderstaande video.

Centrale Intake en plaatsingsdag

Heb jij je in (of net voor) de zomervakantie aangemeld voor de opleiding? Dan nodigen wij je uit voor de Centrale Intakedag op woensdag 25 augustus. Je krijgt per mail een uitnodiging, daar staat ook in hoe laat we jou verwachten.

Heb je de eerste plaatsingsdag gemist of ben je geplaatst na de Centrale Intake? Dan verwachten wij je bij ons op school voor de plaatsingsdag op vrijdag 27 augustus. Op deze pagina kun je vinden waar en hoe laat je wordt verwacht.

Vragen
Heb je vragen over de Centrale Intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

Docenten stellen zich voor...

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Succes met zwerfkamp, dat wordt super gezellig!

Julia, student

Introductieweek

De allereerste week van het schooljaar is de introductieweek. Je leert dan de school en je medestudenten kennen. Voor jou ziet het programma er als volgt uit:  

Je wordt op dinsdag 31 augustus tussen 09:00 en 09:30 uur verwacht op Sportcentrum Olympos. We gaan er vanuit dat je dan al omgekleed bent.  De 

Adres: Uppsalaan 3, 3584 CT Utrecht 

De dag zal in het teken staan van het leren kennen van sportpark Olympos. Het sportpark waar jullie wel vaker te vinden zullen zijn tijdens de opleiding. Ook zal je elkaar leren kennen door veel samen te werken. 

Het thema voor deze dag is: Verkleed je als de 1e letter van je voornaam. Bijvoorbeeld: Kabouter Kaia, Kikker Kaia, Cowboy Chiel, Eenhoorn Esmee, Ninja Niek etc. 

– Dus kom verkleed!
– Neem sportkleding mee en houdt rekening met de weesvoorspelling. 
– Neem jij eigen eten mee

PS: Als je geblesseerd bent dien je toch aanwezig te zijn. We hopen jullie dan gezond en wel te zien!

Woensdag 1 september t/m vrijdag 3 september zijn de overige introductieactiviteiten voor je gepland. Houd deze dagen in je agenda vrij tussen 09.00 en 17.00 uur! Je krijgt hierover op dinsdag 31 augustus meer informatie.  

Programma eerste lesweek

Maandag 6 september – Eerste lesdag
Vanaf maandag 6 september starten wij met de lessen volgens het rooster. Meer informatie hierover (vakken, lokalen etc.) krijg je nog.  

Als er nog vragen zijn, mail gerust;

BPV

Als het goed is ben je ook al begonnen met een zoeken naar een BPV-plek voor aankomend schooljaar. Als je stage gaat lopen moet je een praktijkovereenkomst aanvragen en tekenen.

Klik hier voor het POK-aanvraagformulier.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Sportacademie

Daltonlaan 500
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie