Terug

Sport- en bewegingsleider

Welkom!

Wat leuk dat je komt studeren bij MBO Utrecht. Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar.

 

Plaatsingsdag

Tijdens de plaatsingsdag kom je met een klein groepje studenten op school kijken. Je maakt kennis met een aantal van onze docenten, je krijgt een rondleiding door het gebouw en informatie over bijvoorbeeld de start van het schooljaar of je stage. Daarnaast kijken we of je studentdossier volledig is, denk hierbij aan je ID, vooropleiding, foto voor je schoolpas en een ondertekende onderwijsovereenkomst.  

Op deze pagina kun je kijken wanneer de plaatsingsdag van jouw opleiding is. Je krijgt een e-mail waarin staat op welke tijd wij jou hebben ingepland.  

Vragen
Heb je vragen over de plaatsingsdag? Of kun je niet aanwezig zijn op de plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51.  

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Succes met zwerfkamp, dat wordt super gezellig!

Julia, student

Introductieweek

De allereerste week van het schooljaar is de introductieweek. Je leert dan de school en je medestudenten kennen.
Voor jou ziet het programma er als volgt uit:

Je wordt op dinsdag 23 augustus om 09:00 uur  verwacht op onze nieuwe locatie Sportpark Zuilense Vecht.
Let op: voer in Google Maps als bestemming Sporthal Zuilen in voor de route naar de juiste locatie.
Wanneer je het adres van de Sporthal invoert, stuurt Google Maps je naar een andere locatie.

Benieuwd hoe deze locatie eruit ziet? Check het filmpje hier:

We gaan er vanuit dat je dan al omgekleed bent in sportkleding. De dag zal in het teken staan van het leren kennen van sportpark Zuilense Vecht.

– Neem extra sportkleding mee en houdt rekening met de weersvoorspelling.
– Neem jij eigen eten en drinken mee

Als je geblesseerd bent dien je toch aanwezig te zijn, in sportkleding.

Woensdag 24 augustus t/m donderdag 25 augustus zijn de overige introductieactiviteiten voor je gepland. Houd deze dagen in je agenda vrij tussen 09.00 en 17.00 uur! Je krijgt hierover op dinsdag 23 augustus meer informatie. 

We hopen jullie dan gezond en wel te zien!

Programma eerste lesweek

Vanaf maandag 29 augustus starten wij met de lessen/activiteiten volgens het rooster. Meer informatie hierover (vakken, lokalen etc.) krijg je nog tijdens de introductie dagen.

BPV

Als het goed is ben je ook al begonnen met een zoeken naar een BPV-plek voor aankomend schooljaar. Als je stage gaat lopen moet je een praktijkovereenkomst aanvragen en tekenen.

Klik hier  voor het POK-aanvraagformulier.

Klik hier voor het stappenplan wat je hiervoor kunt doorlopen.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heb je vragen, neem dan contact op met het BPV-bureau (bpvbureau.sportacademie@mboutrecht.nl), zelfs in de vakantie lezen wij onze mail één keer per week.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Sportacademie

Sporthal Zuilen
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie