Terug

Verpleegkundige BBL Rivas (versneld)

  • Leerjaar 1
  • Niveau 4
  • Niveau 4
  • Leerjaar 1

Welkom!

Wat leuk dat je komt studeren bij MBO Utrecht! Op deze pagina staat belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar. Hiermee start jij goed voorbereid met je opleiding.

Leermiddelen

Je hoeft geen leermiddelen te bestellen. MBO Utrecht bestelt alle boeken, deze worden in de lessen aan je uitgereikt.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht (Rivas Zorgacademie) werken we met een laptop. We gaan ervan uit dat je tijdens de lesdagen in het bezit bent van een laptop.

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende, maar sommige opleidingen stellen aanvullende eisenCheck aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductieweek

De eerste week van het schooljaar is je introductieweek. Tijdens deze week leer je de school, je opleiding en je medestudenten kennen.

Programma introductieweek

Zorgopleiding BBL Verpleegkunde regulier bij Rivas start op maandag 2 september 2024. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging via de mail met het tijdstip waarop je op deze eerste schooldag wordt verwacht.

  • Hier moet je zijn: De molen 68, 3995 AX Houten
  • Dit neem je mee: laptop en lunch
  • Dit ga je doen: Je maakt kennis met je studieloopbaanbegeleider, de school en je krijgt uitleg over het rooster en leermiddelen. Neem je laptop mee, want je gaat meteen de software die je nodig hebt voor je opleiding installeren

Wat moet ik nog meer regelen?

Heb je alles al geregeld voor de start van je studie? Bijvoorbeeld het aanvragen van een studentenreisproduct of studiefinanciering?

Maak hier een persoonlijk overzicht van alle zaken die voor jou van toepassing zijn.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar. Van 29 juli tot 12 augustus zijn we gesloten en niet bereikbaar.

Locatie

Zorgacademie Rivas

De molen 68
Houten


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Zorgacademie Rivas