Plaatsingsdag

Op vrijdag 5 juli hebben we om 13.15 uur de plaatsingsdag. Tijdens deze middag wordt er een foto gemaakt voor je schoolpas, krijg je je boekenlijst, en krijg je meer informatie over de start van het schooljaar.

In de middag zijn er ook eerstejaars studenten aanwezig om je meer informatie te geven over de opleiding. Je kan hen al je vragen stellen!

Je krijgt van MBO Utrecht vanzelf een uitnodiging voor de plaatsingsdag.

Ga je Leergang Spectrum doen, dan kom je om 14:45 uur.

Kan je die dag niet komen? In de week van 26 augustus organiseren we nog een plaatsingsdag.

Leermiddelen

De leermiddelen (boeken en licenties) worden via de werkgever aangevraagd. Wij werken hiervoor samen met Studers. Meer informatie over de leermiddelen kun je opvragen bij je werkgever. Deze zijn eind juni bekend bij de werkgever.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

 

Introductieweek

In week 36 start de opleiding. De eerste 2 weken zijn introductieweken en ga je 2 dagen naar school. Meer informatie over de introductieweken ontvang je voor de start van de opleiding via de werkgever.

Ik vind het fijn dat ik goed begeleid word wanneer ik iets niet snap, of als iets niet lukt. Ik kan eigenlijk altijd wel bij een docent terecht. 

Sarah, student

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Utrechtse Zorgacademie

Australiëlaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Utrechtse Zorgacademie