Herman Brood Academie

hermanbroodacademie

onderdeel-van-mbo-utrecht

Waarom de Herman Brood Academie?

Overal ter wereld wordt muziek gemaakt. En dat is niet voor niets. Want muziek is gevoel, ritme, klank, beleving en beweging tegelijk. Muziek is emotie, waar je veel van jezelf in kwijt kunt. Met muziek communiceer je met anderen en vertel je over wat jou bezighoudt en wat jij belangrijk vindt. Herman Brood deed dat als geen ander. Hij vertegenwoordigt creativiteit, eigenheid, ondernemendheid en zakelijk instinct. Daarom is deze rocklegende van Nederland gekozen tot het boegbeeld van deze academie.

De opleidingen van de Herman Brood Academie

Opleidingen Artiest Muzikant

Maak jij je eigen muziek? Schrijf je songs of maak je tracks en wil je met jouw talenten in de toekomst geld verdienen? Dan is de opleiding Artiest Muzikant echt iets voor jou! Je kunt deze opleiding volgen als je (bas)gitarist, toetsenist, vocalist, drummer, dance producer, beat creator, MC of vocal composer bent.

Opleidingen Podium/studiotechniek

Achter elk tof festival of concert zit goede geluidstechniek. Achter elke song of track een studiotechnicus. Wil jij in de muziekindustrie aan de slag, maar dan achter de schermen? Misschien is de opleiding Podium-/studiotechniek of opleiding Podium-/studiotechniek specialisatie geluid of studio-engineer op de Herman Brood Academie wel iets voor jou!

Opleiding Music Industry Professional

Wil jij de muziekindustrie in? Niet op het podium, maar achter de schermen? Wil jij al je energie stoppen in het succesvol maken van artiesten en acts? De opleiding Music Industry Professional bij de Herman Brood Academie is de perfecte opleiding voor een loopbaan als (band/tour) manager, boeker of programmeur.

Kijk voor meer informatie op de website van de Herman Brood Academie

Locatie Herman Brood Academie

Bontekoelaan 1
3526 RA Utrecht
Tel: 030 – 28 15 100

 

Herman Brood Academie Promo 2017

HBA on tour aftermovie