Herman Brood Academie

hermanbroodacademie

onderdeel-van-mbo-utrecht

Waarom de Herman Brood Academie?

Overal ter wereld wordt muziek gemaakt. En dat is niet voor niets. Want muziek is gevoel, ritme, klank, beleving en beweging tegelijk. Muziek is emotie, waar je veel van jezelf in kwijt kunt. Met muziek communiceer je met anderen en vertel je over wat jou bezig houdt en wat jij belangrijk vindt. Herman Brood deed dat als geen ander. Hij vertegenwoordigt creativiteit, eigenheid, ondernemendheid en zakelijk instinct. Daarom is deze rocklegende van Nederland gekozen tot het boegbeeld van deze academie.

De opleidingen van de Herman Brood Academie

  • Opleiding Artiest popmuziek
    Met jouw muzikale talenten wil je in de toekomst geldstromen genereren als artiest, act, muzikant in een band of producer/dj.
  • Opleiding Podium/studiotechniek 
    Met jouw talenten op het gebied van techniek en je fascinatie voor popmuziek wil je in de toekomst geld verdienen als licht of live technicus bij concerten van artiesten en acts en feesten, of zorg je als studio technicus voor het registreren en mixen van popmuziek.
  • Opleiding Music Industry Professional
    Met jouw talenten op het gebied van regelen, samenwerken en verkopen wil je in de toekomst een beroep als medewerker van bijvoorbeeld een boekingskantoor, artiestenmanagement of muziekmaatschappij om op die manier artiesten, acts of producers te ondersteunen in het maken en verkopen van hun producten.

Kijk voor meer informatie op de website van de Herman Brood Academie ›

Locatie Herman Brood Academie

Bontekoelaan 1
3526 RA Utrecht
Tel: 030 – 28 15 100

 

Melvin over de Herman Brood Academie

Robin over de Herman Brood Academie