Decanen en mentoren

Zoek je informatie over vervolgopleidingen voor jouw leerlingen? Wil je je inlezen over onze school of misschien een voorlichtingsavond organiseren op jouw school? Dan ben je aan het juiste adres! Hier vind je alle informatie voor scholen.

In 5 stappen naar een studiekeuze

Wij helpen leerlingen graag bij het vinden van een opleiding die aansluit bij zijn of haar interesses en ambities. Om leerlingen goed te kunnen helpen, hebben wij het studiekeuzeproces doorvertaald naar vijf eenvoudige stappen: oriënteren, verkennen, verdiepen, kiezen en aanmelden! Bij iedere stap bieden we specifieke informatie en evenementen die de scholier helpen binnen deze stap in het keuzeproces. Van de eerste oriëntatie, tot het moment dat de scholier daadwerkelijk begint bij MBO Utrecht. Het start met online oriënteren, daarna ervaren op een Open Dag, verdiepen tijdens een oriëntatieworkshop bij de opleiding, whatsappen met een student om je keuze te bevestigen en daarna aanmelden.

Nieuwsbrief

Wij zenden drie keer per jaar een nieuwsbrief voor decanen en mentoren uit met daarin de nieuwste ontwikkelingen binnen MBO Utrecht en andere relevante informatie. Wil je je aanmelden voor deze nieuwsbrief? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmelden decanennieuwsbrief

Contact

Wij helpen je graag bij je werkzaamheden. Voor afspraken over samenwerking en de planning van loopbaan oriëntatie-activiteiten kun je contact opnemen met:

Marieke van Dam
E-mail: studiekeuze@mboutrecht.nl