Events

Lastminute Infomarkt

Doe jij dit jaar examen en heb je nog geen studiekeuze gemaakt? Of doe je nu havo maar wil je overstappen naar het mbo? Kom op donderdag 28 maart tussen 16.00 en 18.00 uur naar onze Lastminute Infomarkt. Geef je snel op!

Geef je op!

 

Ik heb voor MBO Utrecht gekozen omdat het een gezellige school is. Het is erg kleinschalig en voelt daardoor vertrouwd.

Suzanne

Lastminute Infomarkt

Moet jij lastminute nog een opleiding kiezen? Of twijfel je nog? Aanmelden voor 1 april is belangrijk, alleen dan kunnen wij je een plek garanderen (mits je voldoet aan de eisen). Op de Lastminute Infomarkt kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent.

Donderdag 28 maart tussen 16.00 en 18.00 uur

Voor wie?

Speciaal voor vmbo-examenscholieren, havisten en ouders. Of zit je al op het mbo en wil je volgend jaar een (andere) studie starten? Van harte welkom!

Wat is er te doen?

Er zijn mensen van de opleiding aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Hoe zit het bijvoorbeeld met stages? En welke vakken krijg je precies? Daarnaast is er een Studiekeuzeadviseur aanwezig die je verder kan helpen als je twijfels hebt. Ook kun je je aanmelden voor een opleiding.

Locatie

De Lastminute Infomarkt is op twee verschillende locaties. Check hieronder op welke locatie je de opleiding van jouw interesse kunt vinden:

Daltonlaan 300 in Utrecht
Marketing en Evenementen – Horeca en Toerisme.

Australiëlaan 25 in Utrecht
Bouwkunde – Financieel, Juridisch, Secretarieel – Handel en Ondernemen – ICT – Onderwijs en Kinderopvang – Sport – Technologie en Engineering – Zorg en Welzijn – Entree.

Ik wil in mijn beroep graag iets voor mensen betekenen. Daarom heb ik gekozen voor een opleiding in de sector Zorg en Welzijn.

Geert-Harmen

Opleidingen

Benieuwd welke opleidingen we allemaal hebben bij MBO Utrecht? Check hier onze opleidingen.

Kalender

Schooljaar 2018/2019

  • Lastminute Infomarkt
    • Donderdag 28 maart tussen 16.00 en 18.00 uur (Australiëlaan 25 en Daltonlaan 300)
  •  Inschrijfavond
    • Woensdag 19 juni van 18.00 tot 20.00 uur