Events

Op deze pagina houden we je op de hoogte van events bij MBO Utrecht, zoals bijvoorbeeld Open Dagen.

Wil je nog in 2019 starten met een opleiding? En heb je nog geen studiekeuze gemaakt? Op woensdag 19 juni ben je tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom op onze Inschrijfavond. Op de Inschrijfavond kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent.

Opgeven

Ik heb voor MBO Utrecht gekozen omdat het een gezellige school is. Het is erg kleinschalig en voelt daardoor vertrouwd.

Suzanne

Inschrijfavond

Op woensdag 19 juni ben je tussen 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom op onze Inschrijfavond op de Australiëlaan 25 in Utrecht. Op de Inschrijfavond kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Daarnaast is er een Studiekeuzeadviseur aanwezig die je verder kan helpen als je twijfels hebt. Je kunt je ook direct aanmelden voor een opleiding. Wij helpen je graag bij het kiezen van een opleiding die bij je past.

Let op: tijdens de Inschrijfavond zijn niet meer al onze locaties geopend zoals tijdens onze Open Dagen. Je bent 19 juni van harte welkom op de Australiëlaan 25 in Utrecht.

Wil jij je opleiding starten in 2020? Dan adviseren wij je om naar de eerstvolgende Open Dag na de zomervakantie te komen. Als je via dit formulier je gegevens achterlaat, dan  houden wij je op de hoogte van Open Dagen en studiekeuze events volgend schooljaar.

Meeloopdagen

Wil jij in september 2019 met een nieuwe opleiding starten? Maar twijfel je nog over welke opleiding het best bij jou past? Misschien kan een meeloopdag jou helpen!

Je wordt tijdens de middag gekoppeld aan een student. Samen met die student volg je zijn of haar lesrooster. Je ontmoet studenten en docenten en mag zoveel vragen stellen als je wilt.

Opgeven meeloopdag

* Het is helaas niet mogelijk om een dagje mee te lopen met een student van de opleiding Entree of Herman Brood Academie.

Opleidingen

Benieuwd welke opleidingen we allemaal hebben bij MBO Utrecht? Check hier onze opleidingen.

Kalender

Schooljaar 2018/2019

  •  Inschrijfavond
    • Woensdag 19 juni van 18.00 tot 20.00 uur