Frank van Hout benoemd als interim lid College van Bestuur

9 juli 2024

De Raad van Toezicht heeft Frank van Hout per 19 augustus 2024 benoemd als interim lid van het College van Bestuur van MBO Utrecht. Deze functie komt vrij omdat Robert Leeftink per 1 september 2024 vertrekt naar het Mediacollege in Amsterdam.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Perry Heijne is blij dat van Hout inspringt. ‘We zijn ervan overtuigd dat hij samen met Joany Krijt en het MBO Utrecht team kan bijdragen aan de continuïteit van de organisatie en de kwaliteit van het onderwijs kan waarborgen. De werving en selectie voor een nieuwe bestuurder is inmiddels gestart’

Voor Frank is het mbo-onderwijs bekend terrein. Hij heeft jarenlange ervaring als bestuurder bij het voormalig Friesland College, nu Firda, en de MBO Raad. Daarnaast is hij ook al bekend met MBO Utrecht waar hij eerder de rol van voorzitter van de examencommissie vervulde.

‘Wat een mooi vooruitzicht om na de zomervakantie terug te keren op de plek waar mijn leven als zzp-er begon. Mooi om oude en nieuwe bekenden te ontmoeten en samen te werken aan een steeds mooier MBO Utrecht.’ aldus Frank van Hout.