ICT’er worden bij een groot bedrijf

8 januari 2020

“Lange tijd heb ik getwijfeld tussen een sport- of een ict-opleiding. Mijn neef heeft deze opleiding al gedaan en zei dat ict een betere keuze is. In het begin kwam de stof niet zo goed binnen, maar na een maand lukte het wel. Momenteel loop ik stage bij een computerbedrijf, ik installeer laptops voor klanten, maak ze schoon, beantwoord vragen en help soms in het magazijn. Hopelijk kan ik er blijven werken als ik in december examen heb gedaan.

ICT niveau 4

Ik ben heel gemotiveerd om daarna ict-niveau 4 te gaan doen. Nu doe ik alleen het handwerk, maar dan ga ik programmeren. Dat wordt wel pittig, maar je leert ook veel. Een vervolg op het hbo zou kunnen, maar de vraag naar ict’ers is groot, misschien krijg ik wel een baan aangeboden.

Stap voor stap ICT’er bij een groot bedrijf 

Ik ben blij met mijn keuze voor ict, al vind ik sport ook heel belangrijk. Ik speel vierde divisie voetbal bij Elinkwijk en sta het liefst iedere dag op het veld. Profvoetballer worden was natuurlijk ook mijn jongensdroom, maar dat lukt niet meer. Stap voor stap wil ik ict’er bij een groot bedrijf worden.”

Bron: Verus Op Adem, nummer 4 2019
Fotograaf: Ruben Schipper
Auteur: Joke Waltmans