Vertrek Robert Leeftink bij MBO Utrecht

7 juni 2024

Robert Leeftink gaat MBO Utrecht verlaten. Per 1 september 2024 treedt hij in dienst als lid van het College van Bestuur van het Mediacollege Amsterdam. Een vmbo-mbo instelling voor technisch-creatief vakmanschap.

Robert: ”Ik ben enorm dankbaar dat ik vanaf de start van MBO Utrecht in 2012, samen met velen van jullie heb mogen bouwen aan ‘onze’ prachtige onderwijsinstelling. Een ‘Onderwijsboulevard’ met een ziel, waar we met elkaar verbonden zijn; studenten, medewerkers, wijk en werkveld. Een plek waar we onderwijs ontwikkelen en aanbieden dat voor onze studenten en de maatschappij ‘het verschil kan maken’.

“Wij zijn dankbaar voor alles wat Robert voor MBO Utrecht heeft betekend. Al bij de start in 2013 was zijn rol cruciaal en samen met zijn collega’s heeft hij vervolgens gezorgd voor de continuïteit die nodig is om met studenten en stakeholders betekenis te geven aan onze kernwaarden Persoonlijk, Verantwoordelijk en Verbonden. Ook bij de recente realisatie van onze prachtige Onderwijsboulevard was zijn bijdrage doorslaggevend” aldus Perry Heijne, voorzitter van de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht van MBO Utrecht wenst Robert heel veel succes bij het Mediacollege Amsterdam en zal binnenkort starten met het opstellen van een profiel en de werving van een opvolger. Uiteraard gaan we op een goede manier afscheid nemen van Robert. Zodra hier meer bekend over is communiceren we dit.