Online studiekeuzehulp

Alle studiekeuze-events bij MBO Utrecht zijn voorlopig afgelast. Misschien heb je onze laatste Open Dag gemist of ging je meeloopdag niet door, dat is balen. Nu heb je onze school niet van binnen gezien en geen gelegenheid gehad om presentaties te volgen en je vragen te stellen aan docenten of studenten.

Wij vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze kunt maken. Daarom hebben wij een online rondleiding door de school gegeven én kun jij je hieronder inschrijven voor online presentaties van de opleiding.

Online presentaties

Heb jij onze Open Dag en dus presentaties over de opleiding gemist? Meld je aan voor één van onze online presentaties. Wat houdt zo’n presentatie dan in? De docent vertelt alles wat je moeten weten over de opleiding en studeren bij MBO Utrecht. Aan het einde kun je via de chat al je vragen stellen. Superhandig toch?

Check welke online presentaties we aanbieden. Er komen regelmatig nieuwe presentaties bij. Wil je dat we jou per e-mail op de hoogte houden van nieuwe data? Laat dan in dit formulier je gegevens achter. 

– COMMERCIËLE ECONOMIE op donderdag 9 april van 15.00 tot 16.00 uur
– MARKETING/COMMUNICATIE op donderdag 9 april van 16.00 tot 17.00 uur
ONDERWIJSASSISTENT op dinsdag 14 april van 15.00 tot 16.00 uur

OPGEVEN ONLINE PRESENTATIE

Oja, kun je niet live meekijken? Dan kun je achteraf de presentatie terugkijken.

Virtuele rondleiding

Benieuwd hoe onze school er van binnen uit ziet? Wij hebben een video gemaakt. Dus kijk snel om te weten waar de kantine is, hoe de leslokalen eruit zien en waar de praktijklokalen zijn.

Australiëlaan 25

Daltonlaan 300

Niels Bohrweg 121 (Bouwkunde)

Ik heb voor MBO Utrecht gekozen omdat het een gezellige school is. Het is erg kleinschalig en voelt daardoor vertrouwd.

Suzanne

PowerPoint presentaties bekijken

Hieronder vind je onze presentaties die je we tijdens onze Open Dag laten zien aan bezoekers. Leuk om even doorheen te klikken. Misschien vind je hier wel een antwoord op je vraag.

Aanmelden voor 1 mei

De deadline voor het aanmelden is verplaatst naar 1 mei*. Dus, wanneer jij je voor 1 mei aanmeldt voor een opleiding kunnen wij je een plek garanderen. Zo heb jij weer een beetje extra tijd om uit zoeken welke opleiding en school écht bij je past.

* Voor de opleiding Artiest/Muzikant van de Herman Brood Academie geldt nog de uiterste datum van 1 april.

Praktische informatie

Check mboutrecht.nl/praktisch voor allerlei handige informatie over studeren bij MBO Utrecht. Bijvoorbeeld over de kosten van je studie, wanneer je extra begeleiding kunt krijgen of over hoe de stage werkt.

Vragen? App ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede keuze kan maken voor je vervolgopleiding. En daar willen wij je graag bij helpen. Heb je een vraag over een opleiding? Elke schooldag zijn wij bereikbaar via WhatsApp en de mail: