Online studiekeuzehulp

Alle studiekeuze-events bij MBO Utrecht zijn voorlopig afgelast. Misschien heb je onze laatste Open Dag gemist of ging je meeloopdag niet door, dat is balen. Nu heb je onze school niet van binnen gezien en geen gelegenheid gehad om presentaties te volgen en je vragen te stellen aan docenten of studenten.

Wij vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze kunt maken. Daarom hebben wij een online rondleiding door de school gegeven, kun onze online presentaties terugkijken en kun je chatten met studenten. Lees snel verder.

Chatten met studenten

Heb jij vragen over een specifieke studie bij MBO Utrecht? Wil je weten hoe het is om te studeren bij MBO Utrecht? Of vind je het gewoon fijn om even met een student te appen voordat jij je aanmeldt voor een opleiding?

Dan hebben wij goed nieuws: je kunt namelijk appen met een student van de opleiding(srichting) waarin jij geïnteresseerd bent. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan neemt één van onze studenten zo snel mogelijk contact met je op.

Opgeven chatten met studenten

Ik heb voor MBO Utrecht gekozen omdat het een gezellige school is. Het is erg kleinschalig en voelt daardoor vertrouwd.

Suzanne

Virtuele rondleiding

Benieuwd hoe onze school er van binnen uit ziet? Wij hebben een video gemaakt. Dus kijk snel om te weten waar de kantine is, hoe de leslokalen eruit zien en waar de praktijklokalen zijn.

Australiëlaan 25

Daltonlaan 300

Niels Bohrweg 121 (Bouwkunde)

Online presentaties terugkijken

Heb jij één van onze online presentaties gemist? Geen zorgen, we hebben de presentatie opgenomen dus je kunt hem terugkijken. Succes! Heb je vragen? Laat ons weten via de mail of app.

Aanmelden

Heb jij je nog niet aangemeld voor een opleiding? Aanmelden kan nog, check hier het overzicht van onze opleidingen.

Aanmelden opleiding

Praktische informatie

Check mboutrecht.nl/praktisch voor allerlei handige informatie over studeren bij MBO Utrecht. Bijvoorbeeld over de kosten van je studie, wanneer je extra begeleiding kunt krijgen of over hoe de stage werkt.

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze (online) studiekeuze-events volgend schooljaar? Laat dan in onderstaand formulier je e-mailadres achter.

Houd me op de hoogte 

Vragen? App ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede keuze kan maken voor je vervolgopleiding. En daar willen wij je graag bij helpen. Heb je een vraag over een opleiding? Elke schooldag zijn wij bereikbaar via WhatsApp en de mail: