Stageplekken

Voor een student is een leerzame en rijke stage belangrijk om zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Wij bereiden onze studenten goed voor op de beroepspraktijk met theorie- en praktijklessen op school en zorgen dat zij de eigentijdse vaardigheden hebben om snel hun draai te kunnen vinden binnen uw organisatie.

Erkend stagebedrijf

We vinden het belangrijk dat studenten goed worden begeleid tijdens hun stage (beroepspraktijkvorming). Daarom heeft u een officiële erkenning nodig als leerbedrijf. Deze landelijke erkenning wordt verstrekt door SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs.

Praktijkopleider

De student wordt begeleid vanuit school en door een deskundige en enthousiaste praktijkopleider in uw organisatie.

Afspraken

Afspraken over de begeleiding van een student zijn vastgelegd in de handleiding Beroepspraktijkvormgeving (BPV) die speciaal voor bedrijven is opgesteld. Dit biedt handvatten voor een goede stage en begeleiding. Daarnaast sluit u samen met de stagiair een Praktijkovereenkomst af, waarin afspraken staan vastgelegd. De algemene voorwaarden van de Praktijkovereenkomst 2023-2024 leest u hier en de algemene voorwaarden van de Oriëntatie in de praktijk leest u hier.

Stageplek aanmelden

Heeft u een mooie stageplek in de aanbieding die past bij een van onze opleidingen?
Meld deze dan aan via ons stageformulier.