Danny heeft altijd een doel voor ogen

12 december 2018

“Danny heeft altijd een doel voor ogen. Hij wil iets bereiken en daar werkt hij naar toe. Hij is erg bescheiden en staat voor iedereen klaar.”

Klasgenoot Stephen van der Geer heeft de afgelopen tijd veel met hem samengewerkt. “Ik ben trots op hem. Hij verdient het om Talent van de Maand december te zijn. Het nieuwe talent is verbaasd. “Dit wist ik van tevoren niet. Ik vind het spannend en leuk om deze prijs te krijgen,” zegt Danny Chen.

Feestje

Bij de Entree-opleiding richting Verkoop/Retail is de uitreiking van de Talent van de Maand reden voor een feestje. Lokaal 3.18 is versierd en twee tafels staan vol met lekkere dingen en fris. Docent/SLB’er Ainhoa Vriens roept de klas naar binnen.“Hebben jullie enig idee wie ons nieuwe Talent is?” vraagt Margreet Rookmaker (voorzitter College van Bestuur).

Spontaan

Na afloop krijgt Danny veel leuke reacties en felicitaties. De student wil na zijn Entree-opleiding richting Verkoop/Retail doorleren.“Ik ga straks voor een goede baan in de ICT en ik wil veel geld verdienen. Mijn doel: eerst deze studie afmaken en dan doorstromen. Het liefst op niveau 3 en anders op niveau 2.”

Doorzetter

MBO Utrecht heeft een excellentieprogramma. Elke maand kijken we welke student/ klas bijzonder is en wordt een Talent van de Maand gekozen. “Danny Chen werkt hard en heeft zijn zaken voor elkaar. Hij is slim, erg goed in rekenen, rustig, ijverig, betrouwbaar, vriendelijk en punctueel. Op zijn stage is hij enorm vooruitgegaan. Danny verdient de titel Talent van de Maand december 2018,” zei Margreet Rookmaker.