De studenten van BIZZ Talent in de media

Gedurende de acht maanden dat het project BIZZ Talent loopt doen de deelnemende studenten er alles aan om een succesvolle onderneming neer te zetten. Hier maakt naamsbekendheid ook een belangrijk onderdeel van uit.

Een aantal studenten is het al gelukt om in de pers te komen!

Habbes Borduurstudio in plaatselijke pers
“Arjan Habben Jansen uit Zegveld is pas 16 jaar en toch al eigenaar van een echte onderneming. Dat getuigt van lef, ambitie én ondernemerszin.
De eerstejaars student MHBO Commerciële Economie Excellent vertelt: ‘Ik volg op dit moment een tweejarige MHBO-opleiding in Utrecht waar ik mijn MBO-diploma (op niveau 4) kan halen, maar ook word voorbereid op een goede doorstroming naar het HBO. Het is een versnelde en verzwaarde MBO-opleiding met speciale toelatingseisen. Behalve de stof van het reguliere MBO op niveau 4 krijg ik ook leerstof en methodes uit het propedeusejaar van het HBO aangeboden.”

Wordt Nieuwegeiner BIZZ Talent van het jaar?
Negen topstudenten tussen de 16 en 24 jaar hebben de afgelopen acht maanden vanuit het niets allemaal een eigen onderneming opgestart. Eén van de studenten, Jake Verspeek, komt uit Nieuwegein. Hij zal ICT-hulp aan huis gaan verzorgen in Nieuwegein. Voor alle soorten computerproblemen, waarbij geldt ‘No cure no pay’. Heeft een ict-achtergrond dankzij zijn studie. Gezien zijn variabele studentenuren is hij erg flexibel en kan hij meestal in korte tijd ter plaatse zijn. Hij is geduldig en betrouwbaar en kiest voor een persoonlijke benadering.