Nu MBO Utrecht, straks New York

Ik ben Wilmer de Wilde (18 jaar, Houten). Het is mijn droom om in New York te gaan wonen en mijn eigen bedrijf als interieurarchitect te starten.”

Ik werd afgelopen zomer toen we op vakantie in Amerika waren, nog meer gemotiveerd om mijn opleiding bij MBO Utrecht af te maken en mijn dromen na te jagen.

Het tweede jaar van de opleiding Middenkader bouwkunde en infra (niveau 4) is leuk! Dit is onze groepsapp. Ik vind dat de sfeer bij ons goed is en we leven met elkaar mee. Dit is een rustige klas. Als een docent iets uitlegt, kan dat.

Mijn MBO-opleiding is een opstapje naar het HBO. Ik wil door naar HBO Interieurarchitectuur in Zwolle of Eindhoven, maar dat is alleen mogelijk als ik eerst naar het mbo ga.

Het fijne hier is dat ik op de fiets kom, even lekker buiten bewegen. Met een OV-kaart is het verleidelijk om de trein te pakken, maar op de fiets ben ik in een half uur op school.

Op vrijdag en zaterdag heb ik een bijbaantje bij de Jumbo. Ik heb veel vrienden die daar werken, dus dat maakt het extra leuk. Het is goed te combineren met mijn studie.

Dit is mijn eigen bedrijf Interieuradvies online dat ik sinds april 2016 heb. Ik heb ontdekt dat ik het superleuk vind om klanten te helpen. Dan ben ik creatief bezig en daar geniet ik van. Het is een perfecte basis voor mijn portfolio op het HBO. Ik won in 2016 bij MBO Utrecht de BIZZ Talent ondernemersprijs voor mijn bedrijfsconcept.

Deel deze pagina: