Academie voor Zorg en Welzijn

De Academie voor Zorg en Welzijn is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt diverse mbo-opleidingen op verschillende niveaus richting maatschappelijke zorg, verpleegkunde en verzorgende IG. 

Over de Academie voor Zorg en Welzijn

Ben jij een mensen-mens? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en verlies je eigen grenzen niet uit het oog? Dan is een opleiding aan de Academie voor Zorg en Welzijn misschien iets voor jou!

Werken met mensen vraagt niet alleen kennis maar ook houding en vaardigheden. Hiermee oefenen is de basis van de opleiding tot Verpleegkundige, medewerker maatschappelijke zorg of Helpende zorg en welzijn. Dus ben je betrokken, empathisch en assertief en werk jij graag met mensen waar jij het verschil voor wil maken? Kom dan eens langs op een Open Dag en ga in gesprek met onze studenten en docenten om te kijken of er een opleiding is die bij jou past.

Persoonlijk
Bij de Academie voor Zorg en Welzijn is er veel individuele aandacht voor elke student. Het is een kleinschalige school waar alle docenten de studenten bij naam kennen. En waarbij het persoonlijke contact erg belangrijk is.

Stage

Tijdens je opleiding loop je verschillende stages. Vind je het leuk om een stage in het buitenland te lopen? Ook dat kan! Bekijk de video van Britt en Loes die naar Brazilië afreisden en een fantastische tijd beleefden.

BBL Opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker bij MBO Utrecht Op Maat