Over ons

MBO Utrecht Op Maat, voor Zorgonderwijs Op Maat
Wil je je verder ontwikkelen als zorgprofessional? Ben je geïnteresseerd in een overstap naar de zorg? Of ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van zorgprofessionals in jouw instelling? MBO Utrecht Op Maat is dé aanbieder van zorgonderwijs voor volwassenen in de regio Utrecht. Wij bieden trainingen en bijscholingen, zowel voor de individuele professional als in company voor zorginstellingen. Wij kijken altijd naar de leerbehoefte van de professionals en zorgen dat de ontwikkelingsroute daarbij past en op het juiste moment komt. Flexibel onderwijs op maat! Kijk hier voor ons aanbod. 

Zowel voor individuen als op maat voor een instelling
Als zorgprofessional kun je je inschrijven voor een van onze opleidingen. Die zijn er in verschillende vormen. Wij bieden trainingen, bijscholing, leereenheden, keuzedelen en complete BBL-opleidingen in de zorg. Passend bij jouw niveau, leerbehoefte en beschikbare tijd. Bij MBO Utrecht bepaal je je eigen ontwikkelrouten. Van een kortdurende module tot een complete BBL-opleiding en alles daartussen. 

Met zorginstellingen ontwikkelen we graag met elkaar een passend scholingsaanbod voor hun zorgprofessionals. Het gaat om diplomagericht opleiden van alle niveaus in de zorg tot kortdurende modules op het moment dat het nodig is. Wij geloven dat professionals het beste leren als ze de zorghandelingen direct in praktijk kunnen brengen. Daarom is ons onderwijs flexibel. We springen in op de (acute) zorgvragen die er zijn en leiden dan gericht op.

 

In september 2021 lanceerden wij FLOW onderwijs
Flexibel onderwijs legt de basis voor de organisatie van het Leven Lang Ontwikkelenprogramma (LLO). Hiermee richten wij ons op horizontale en verticale doorstroming van studenten en bij- en nascholing.

Kortom, wij zorgen voor Flow! Flexibel onderwijs voor onze studenten zodat zij optimaal kunnen leren. Bekijk de folder van ons FLOW onderwijs.

Vijf redenen om voor MBO Utrecht Op Maat te kiezen: 

  • We bieden persoonlijk onderwijs, passend bij de leer- en ontwikkelbehoefte van de zorgprofessional
  • We zijn flexibel en kunnen goed meebewegen met acute zorgvragen die om bijscholing vragen
  • Jarenlange ervaring als opleider in de zorg
  • Leren op de werkplek of op goed bereikbare locaties in Utrecht en Hilversum of incompany elke locatie
  • Les van ervaren zorg professionals uit de praktijk

MBO Utrecht Op Maat is dé aanbieder van zorgonderwijs op maat. Voor de zorgprofessional die zich verder wil ontwikkelen. Voor de herintreder die kennis en vaardigheden wil opfrissen. Voor de zij-instromer die zich in het vak wil bekwamen. En voor de zorgorganisatie die personeel op basis van de eigen zorgvraag wil scholen. Wij bieden trainingen, bijscholing, leereenheden, keuzedelen en BBL-opleidingen in de zorg. Passend bij jouw instroomniveau, behoefte en tijd. 

Bij MBO Utrecht Op Maat bepaal jij jouw eigen ontwikkelingsroute. Of dit nu een (meerjaren) BBL-opleiding is, of een kortdurende module. Wij staan garant voor kwalitatief onderwijs. Het is uitdagend, afgestemd op de ontwikkelingen en behoeftes in de zorg en sterk praktijk georiënteerd. Bij ons maak jij de volgende stap in je professionele zorgcarrière. 

Lees wat onze samenwerkingspartners over ons te zeggen hebben.

Lees wat onze cursisten van onze scholing en begeleiding vinden.