Het team

Bij MBO Utrecht Op Maat werken we met een hecht team professionals. Die samen en los van elkaar garant staan voor kwalitatief, uitdagend onderwijs. Onderwijs op het juiste niveau, eigentijds en sterk praktijk georiënteerd.

Maak kennis met een aantal van onze medewerkers:

Ellen Beringen, officemanager
“Mijn rol binnen het team is vooral het ontzorgen. Dit door zoveel mogelijk administratieve taken over te nemen van de docenten zodat zij meer tijd overhouden voor de taken die horen bij hun docentschap.

We zijn bezig met Op Maat stevig neer te zetten en te professionaliseren. Ik ben trots op wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en waar we nu staan.

Het is mooi om onderdeel te zijn van een team op een kleinschalige school. Dit uit zich vooral in de persoonlijke aandacht die er is voor studenten. Iets wat ik ook zelf iedere dag probeer waar te maken.

Op Maat is daarbij een mooie toevoeging voor studenten/medewerkers in de zorg om mee te werken aan de tekorten en uitdagingen die er zijn.” Neem contact op met Ellen voor advies Op Maat.

 

Hannie van Beers, adviseur Leven Lang OntwikkelenHannie van Beers, adviseur Leven Lang Ontwikkelen (LLO):

“Oorspronkelijk ben ik opgeleid als docent aardrijkskunde/Engels. Mijn eindstage was in het mbo, zo leuk! In die tijd waren er echter weinig banen in het onderwijs. Daarom werkte ik eerst in andere sectoren, zoals de Kunsteducatie en ICT. Daarna belandde ik – gelukkig – alsnog in het opleidingsveld en heb ik twintig jaar ervaring opgedaan met volwassenenonderwijs en maatwerk in het mbo.

Als accountmanager LLO ben ik in gesprek met verschillende organisaties, vooral in de zorg. Het is mooi om samen te bekijken welke opleidingsbehoeften er zijn en daar een uitstekend aanbod voor te ontwikkelen. En uit ervaring weet ik: kwaliteit verkoopt zichzelf.

Het flexibele FLOW-onderwijs is een prachtig concept voor zorgprofessionals die zich verder willen ontwikkelen. Zij brengen natuurlijk al veel kennis en praktijkervaring mee. Onze docenten kunnen perfect bij hun leervragen aansluiten, omdat ze zelf ook afkomstig zijn uit de praktijk.

Wat verder heel sterk is aan Op Maat, is dat docenten dicht bij de werkvloer lesgeven,  bijvoorbeeld bij een organisatie op locatie. Ze kunnen hun onderwijs hierdoor optimaal afstemmen op wat daar nodig is.”