Contact

Ellen Beringen staat klaar om al je vragen te beantwoorden: Het is mooi om onderdeel te zijn van een team op een kleinschalige school. Dit uit zich vooral in de persoonlijke aandacht die er is voor studenten. Iets wat ik ook zelf iedere dag probeer waar te maken.” aldus Ellen.

Voor zorgorganisaties
De kennis en vaardigheden van zorgmedewerkers opfrissen? Medewerkers bijscholen zodat zij snel aan de slag kunnen met een acute zorgvraag? De leereenheden, trainingen en keuzedelen van MBO Utrecht Op Maat zijn ook in company af te nemen. Afgestemd op de actuele scholings- of ontwikkelvraag van de zorgorganisatie. Vul het formulier in of neem direct contact op met Ellen via: maatwerktrajecten@mboutrecht.nl of 0625705017.

Voor de individuele zorgprofessional
Bij MBO Utrecht Op Maat gaan we uit van jouw talent. Je persoonlijke leerbehoefte vanuit de werksituatie is het startpunt voor ontwikkeling. Met ons onderwijs op maat blijf je een leven lang leren. Vul het formulier in of neem direct contact op met Ellen via: maatwerktrajecten@mboutrecht.nl of 0625705017.

Bekijk ons aanbod

 

 

 

 

 

 

Mailinglist MBO Utrecht Op Maat
Wil je graag op de hoogte blijven van het actuele opleidingsaanbod van MBO Utrecht Op Maat?
Door je gegevens achter te laten kom je op onze mailinglist te staan en zullen wij je periodiek mailen met het laatste nieuws vanuit onze organisatie.

Houd me op de hoogte