Voor werkgevers

De wereld verandert snel, en dat betekent dat ook binnen jouw organisatie geen dag hetzelfde is. De werkpraktijk vraagt om mensen die flexibel zijn en zich blijven ontwikkelen. En om personeel dat snel aan het werk kan. Met de juiste bij- en omscholing kunnen medewerkers direct aan de slag met acute en veranderende vragen op de werkvloer. Elke organisatie heeft eigen uitdagingen, wensen en ambities. MBO Utrecht Op Maat biedt onderwijs dat past bij wat jouw medewerkers nodig hebben.

Maatwerkonderwijs voor jouw werknemers

Laat ook zien dat je geeft om de professionele groei en ontwikkeling van je werknemers. Dankzij het studentgerichte onderwijs van MBO Utrecht Op Maat leren jouw werknemers omgaan met specifieke situaties die binnen jouw organisatie spelen. Samen met jou stemmen we af wat meest relevante en actuele kennis en vaardigheden zijn en welk onderwijs daarbij past. Dit levert een werkomgeving op waarin medewerkers zich blijven ontwikkelen en meegroeien met jouw organisatie.

Neem contact met ons op voor advies Op Maat

Scholingsaanbod voor werkgevers

Bij MBO Utrecht Op Maat vind je opleidingen die passend worden gemaakt voor jouw organisatie en medewerkers. Dit kan een diplomagerichte opleiding zijn. Maar we bieden ook kortdurende certificeerbare modules. Wij geloven dat professionals het beste leren als ze de geleerde kennis direct in de praktijk kunnen brengen. Daarom is ons onderwijs flexibel. We springen in op de (acute) onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw organisatie en leiden daar gericht voor op.

Bekijk onze opleidingen

Kies voor MBO Utrecht Op Maat

MBO Utrecht Op Maat leidt professionals op die direct inzetbaar zijn. Wij hebben veertig jaar ervaring in het beroepsonderwijs, een docententeam dat nog sterk verbonden is met de praktijk en intensieve samenwerkingen met onder andere zorgorganisaties Warande, Rivas en St. Antonius.

Lees meer over onze huidige samenwerkingspartners

Overzicht samenwerkingspartners MBO Utrecht

“Wat zo sterk is aan MBO Utrecht Op Maat is dat docenten dicht bij de werkvloer lesgeven, bij een organisatie op locatie. Ze kunnen hun onderwijs hierdoor optimaal afstemmen op wat daar nodig is.”

Hannie van Beers, accountmanager Leven Lang Ontwikkelen (LLO)