Extra instroommoment voor studenten Antroposofische Kinderopvang of Onderwijsassistent Vrijeschool

16 oktober 2023

Werken met kinderen geeft veel voldoening. Het stelt je in staat om bij te dragen aan de vorming en toekomst van kinderen. En ook voor je eigen ontwikkeling en carrière biedt werken in de kinderopvang veel mogelijkheden. Voor wie specifiek in de antroposofie aan de slag wil, biedt MBO Utrecht Op Maat samen met School-vAK gespecialiseerde opleidingen die werken en leren combineren.

In september 2023 zijn de BBL-opleidingen Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Antroposofische Kinderopvang en Onderwijsassistent Vrijeschool (MBO 4) gestart. Speciaal voor wie ook wil starten met een van deze opleidingen, is er op 1 februari 2024 een extra instroommoment voor nieuwe studenten gecreëerd.

Over de opleidingen

De BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Antroposofische Kinderopvang (mbo 4) is een werkleertraject van 2 jaar. Startdatum is 1 februari 2024. Studenten werken minimaal twee dagen per week bij een antroposofisch kindercentrum of BSO en hebben op woensdagen les bij MBO Utrecht en School-vAK.
De BBL-opleiding ‘Onderwijsassistent Vrijeschool’ (mbo 4) is een werkleertraject van 2 jaar. Startdatum is 1 februari 2024. Studenten werken minimaal twee dagen per week bij een Vrijeschool en hebben op woensdagen les bij MBO Utrecht en School-vAK.

Tekenen, knutselen en schilderen in antroposofisch onderwijs

Meer weten?

Wil je graag werken met hoofd, hart en handen? Hecht je belang aan professionele en persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn de opleidingen van MBO Utrecht Op Maat en School-vAK echt iets voor jou! Ontdek de opleidingsmogelijkheden voor nieuwkomers, zij-instromers en mensen die al in de kinderopvang werken. Neem voor meer informatie contact op met Hannie van Beers, adviseur Leven Lang Ontwikkelen van MBO Utrecht: h.van.beers@mboutrecht.nl of 06-15313970.
Of met Roel Notten, Opleidingsmanager van de School-vAK: info@school-vak.nl of 06-34836386. Meer informatie over de opleidingen is te vinden op www.school-vak.nl.

Samenwerking MBO Utrecht Op Maat en School-vAK

MBO Utrecht Op Maat is de onderwijspartner van School-vAK (School voor Antroposofische Kinderopvang & Onderwijsassistenten Vrijeschool). Samen met School-vAK verzorgt MBO Utrecht Op Maat de opleidingen Gespecialiseerd Pedagogische Medewerker en Onderwijsassistent. School-vAK is een opleidingsinstituut dat opleidingen biedt voor professionals die als pedagogische medewerker werken, of willen gaan werken, in de Antroposofische Kinderopvang of als Onderwijsassistent Vrijeschool.