Maak kennis met werken en leren bij Rivas Zorggroep

25 oktober 2023

Wil jij aan de slag in de zorg maar heb je niet de juiste papieren? Dan biedt een leerwerktraject uitkomst. Combineer een baan met het volgen van een opleiding. Kom naar de Open Dag van Rivas Zorggroep en ontdek hoe jouw ontwikkeling tot zorgmedewerker eruit kan zien.

Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een carrière in de zorg. Bijvoorbeeld de vele carrièremogelijkheden, de kansen voor persoonlijke ontwikkeling of de maatschappelijke impact. En zeker als je een baan zoekt die veel voldoening geeft, is de zorg echt iets voor jou.

Ontdek de opleidingsmogelijkheden voor nieuwkomers, zij-instromers en mensen die al in de zorg werken. Tijdens de open dag maak je kennis met zorgorganisatie Rivas Zorggroep en de zorgopleidingen. Ervaar het onderwijs tijdens een proefles over het belang van hygiëne van een vakdocent van MBO Utrecht. Ontdek de locatie en ga in gesprek met begeleiders en huidige studenten.

Praktische informatie

De open dag is op zaterdag 25 november van 10.30 tot 13.00 uur. Het evenement vindt plaats op locatie Lingesteyn, Lingesteynplantsoen 20 te Leerdam. Opleiden bevindt zich op de 2 etage van het hoofdgebouw. Meer informatie over het programma en hoe je kunt aanmelden vind je op de website van Rivas Zorggroep.

Samenwerking MBO Utrecht Op Maat en Rivas Zorggroep

MBO Utrecht Op Maat is de onderwijspartner van Rivas Zorggroep. Samen met Rivas Zorggroep verzorgt MBO Utrecht de opleidingen Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkunde. Rivas Zorggroep levert verschillende soorten zorg aan meerdere doelgroepen. Medewerkers van Rivas werken onder meer in ziekenhuizen, wijkverpleging en verpleeghuizen.

Rivas zorgmedewerker bij cliënt op traplift