Personeel Koek & Ei geslaagd voor maatschappelijke zorgopleiding

21 augustus 2023

De vlag mag uit bij lunchrestaurant Koek & Ei in Driebergen! Het begeleidend personeel is namelijk geslaagd voor hun examen van de Leereenheid Ondersteunen en begeleiden in de maatschappelijke zorg.

Bij Koek & Ei werken mensen die moeite hebben om mee te komen in de maatschappij en niet altijd eerlijke kansen krijgen. Om te zorgen voor een werkomgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen in de keuken en de bediening, volgde het begeleidend personeel een opleiding bij MBO Utrecht Op Maat. Alle deelnemers zijn geslaagd en ontvingen vandaag hun mbo-certificaat.

Tijdens de opleiding leren studenten cliënten begeleiden en individuen en groepen op professionele wijze te ondersteunen. Het ontwikkelen van kerncompetenties samenwerken en overleggen, afstemmen op zorgbehoeftes en begeleiden staat daarbij centraal.

Anneke Klinkhamer, MBO Utrecht Op Maat docent en studieloopbaanadviseur, nam het examen af bij Koek & Ei. “Het was een eer en een genot om het personeel vol passie en liefde voor het horeca vak de medewerkers te zien begeleiden. Complimenten voor deze club bijzondere mensen.” Anneke raadt iedereen aan om Koek en Ei een keer te bezoeken en te genieten van de heerlijke appeltaart en gerechten op de kaart.

Wil jij weten welke opleidingsmogelijkheden MBO Utrecht Op Maat te bieden heeft voor jouw personeel? Neem dan contact met ons op!