Talent van de maand bij de Sportacademie Utrecht

Op maandag 3 oktober maakte MBO Utrecht het nieuwe Talent van de Maand bekend. De 18-jarige Esther van Geffen uit Ammerzoden werd onder luid gejoel van klas N2 in het zonnetje gezet. “Wij zijn als MBO Utrecht trots op je, want je haalt altijd het beste uit jezelf en anderen. Maar jij vindt dat het altijd beter kan, die houding draag je als sporter in je genen mee,” zei Robert Leeftink (College van Bestuur).  

De studente van de Sportacademie kreeg een oorkonde, beker en een cadeaubon. Dit voorjaar koos MBO Utrecht voor het eerst een Talent van de Maand. Elke maand zetten we een student van één van onze opleidingen in het zonnetje als zij op een bijzondere manier uitblinken.

Talent van de maand oktober, Sportacademie Utrecht

Gemotiveerde student
Esther van Geffen volgt de opleiding Medewerker sport en recreatie (niveau 2, één jaar). Op school valt ze op door haar bescheidenheid, inzet en gaat ze heel efficiënt met haar tijd om. “Bij het vak assisteren vindt ze het erg leuk om les te geven en technieken over te dragen op anderen. Verder is Esther ontzettend gemotiveerd om te groeien en door te leren. Ik hoorde dat Esther in de afgelopen twaalf jaar met haar voetbalteam de nodige bekers heeft gewonnen. Ze heeft echt ambitie voor het vak. Dit zijn enkele redenen waarom we als MBO Utrecht erg trots op je zijn en je als Talent van de Maand hebben gekozen,” vertelt Robert Leeftink.”

Talent van de maand Sportacademie Utrecht

 

Doorstromen naar niveau 3
Esther van Geffen vindt het leuk dat ze de prijs heeft gekregen.“Dit is het bewijs dat ik goed bezig ben. Het stimuleert mij zeker! Mijn ouders waren zo blij en trots op mij toen ze het hoorden. Ze hopen dat ik snel door mag naar niveau 3.” De studente wil na de opleiding Medewerker sport en recreatie binnen MBO Utrecht doorstromen naar niveau 3.

Personal trainer
“Over vijf jaar werk ik als personal trainer in een fitnesscentrum. Het lijkt me zo leuk om daar mensen te begeleiden bij het sporten of om ze te stimuleren om af te vallen. Mijn tip aan andere studenten: blijf er altijd voor gaan. Geef de moed niet op als het even teveel is. Ik probeer altijd positief te blijven. Die juiste houding is heel belangrijk,” zegt het nieuwe Talent van de Maand.

Talent van de maand oktober, Esther van Geffen

 

Deel deze pagina: